grupul vocal instrumental ATHOS din Constanţa - orchestră şi formaţie muzică de petrecere

 IJ

Vezi pagina de facebook a Formaţiei Athos din Constanţa Vezi canalul de youtube a Formaţiei Athos din Constanţa 
Despre noi

Formaţia vocal - instrumentală ATHOS desfăşoară de mai mulţi ani o bogată activitate artistică fiind prezentă la numeroase evenimente, publice sau private, inclusiv la evenimente culturale sau sonorizări pentru serbări populare, având în dotare echipament audio adecvat, performant şi de înaltă calitate.

Ca formula de start, formaţia a avut la început ca membri fondatori pe Vasile Străliciuc şi pe Iulian Firsov, ambii cu studii muzicale, la instrumente cu clape (acordeon si orgă electronică), membrii care s-au străduit permanent să aducă în faţa publicului un repertoriu bogat, diversificat şi mereu la curent cu cerinţele actuale pe piaţa muzicală.

Repertoriul formaţiei cuprinde toate genurile de muzică românească şi internaţională, muzică populară din toate zonele ţării, muzică populară şi uşoară turcească, muzica grecească, muzica aromânească, sârbească şi muzică populară lipovenească.

În ultimii ani, formaţia ATHOS a parcurs noi etape, au apărut noi modificări pozitive, actualmente având în componenţa sa cinci membri, urmare a noilor tendinţe şi a necesităţii de diversificare a repertoriului. Vă prezentăm mai jos membrii componenţi ai formaţiei ATHOS:


Formaţia vocal-instrumentală ATHOS - VERONICA NĂSTASE

VERONICA NĂSTASE
solist vocal

Formaţia vocal-instrumentală ATHOS - COSMIN-IONUŢ FIRSOV

COSMIN-IONUŢ FIRSOV
clarinet, pian

Formaţia vocal-instrumentală ATHOS - RADU-MIHAI STRĂLICIUC

RADU-MIHAI STRĂLICIUC
acordeon, solist vocal

Formaţia vocal-instrumentală ATHOS - VASILE STRĂLICIUC

VASILE STRĂLICIUC
claviaturi, solist vocal, acordeon


Formaţia vocal-instrumentală ATHOS - IULIAN FIRSOV

IULIAN FIRSOV
solist vocal, claviaturi, acordeonPentru clienţii noştri oferim flexibilitate totală în alcătuirea şi desfăşurarea programului, ţinuta adecvată, lumini etc, iar pentru alte cerinţe se pot contacta colaboratorii noştri în vederea satisfacerii clienţilor.


Suntem Grupul Athos din Constanţa, oricând şi oriunde la dispoziţia dumneavoastră! Copyright (c) 2009^2018 - Formaţia ATHOS din Constanţa. Creat de enJoy | | Statistici